Publicerad den

Fantastiskt!

Läser en recension på Bokus gällande ALP KOKBOKEN. Mitt hjärta svämmar över. Precis så här ska det vara <3 Recension av Kerstin Larsson

ALP kokboken : lösningen för dig med den envisa kroppen

”Fantastisk

26 september 2020Jag har styrts av ätstörning och sug efter mat/godis-stimuli ett helt liv. Jag har jojo-bantat ett helt liv med alla tänkbara metoder. Jag har haft ont i kroppen och varit beroende av värktabletter. Problem med magen har gjort att jag överdoserat inolaxol för att fungera. Klimateriebesvär som torra slemhinnor, urinvägsinfektioner har gjort att jag ätit hormontabletter alldeles för länge.

Nu: Äter enbart värktabletter till natten, håller på att trappa ut hormontabletter, slutat helt med inolaxol och magen sköter sig perfekt, vikten går sakta men stadigt ner. För första gången i mitt liv hoppar jag inte upp och ner på vågen för att mäta framgången mot målet utan känner efter varje morgon hur jag mår i kropp och själ. Då vet jag att det är rätt riktlinjer jag följer. TACK”

Jag som tackar. Här hittar ni boken.