Publicerad den

Unna dig eller lyckas?

Det finns ett stort problem med ACT ALP.

Tanken är nämligen inte att följa en meny eller ett koncept. Drömmen är i stället att hitta den enklaste möjliga vägen för att lyckas och få sina drömmar uppfyllda. Detta gör ACT ALP lite rörigt. ”Får man göra så?” Ja, du får göra vad du vill om du lyckas och mår bra och lösningen håller för alltid. Du kan äta chokladpraliner om du vill, du får allt. Men med kunskap vet vi att många val inte fungerar för någon, vissa val fungerar för få och andra val fungerar nästan för alla.

Mitt råd är att du håller dig till ramarna i 12 veckor. Gärna äggfritt. Detta läker många kroppar och du har en helt annan kunskap och styrka efter dessa tre månaderna. Sen känner du efter. Vill och behöver du ändra på något som är extremt jobbigt och som inte väger upp fördelarna? Använd där din kunskap och skapa dig din lösning. Kommer den funka? Ingen aning då vi alla är olika. Så din lösning funkar kanske inte på mig och min lösning hade kanske varit katastrof för dig. Det finns inget facit. Bara en massa kunskap och sen blir det verklighetens som får visa vad just du kan och tål.

Men en sak kan jag lova dig, om du samlar ihop allas individuella lösningar och
gör dessa ”tillåtna” i ACT ALP så kommer konceptet snart inte fungera för någon.
Så länge vinsten är större än uppoffringen finns det stor chans att du lyckas.

När uppoffringen känns större än riktningen och känslan så behövs kanske en anpassning. Men blir anpassningen för stor försvinner vinsten helt.Balans och individuella svar och lösningar.

Min kropp tål i stort sätt inga utsvävningar. Den är envis och omöjlig. Och väljer jag undantag så kommer jag aldrig komma fram till min dröm. Jag väljer. Undantag ELLER min dröm. Hur snäll eller envis är din kropp? Där har du svaret på många av dina frågor. Nu är det bara att hitta drömmen som är starkare än uppoffringen. Och den drömmen ska vara en känsla, inte en siffra, om du vill att det ska hålla för alltid.

Anmäl dig till nästa kurs redan idag! Tryck HÄR