Publicerad den

Unna dig eller lyckas?

Det finns ett stort problem med ACT ALP.

Tanken är nämligen inte att följa en meny eller ett koncept. Drömmen är i stället att hitta den enklaste möjliga vägen för att lyckas och få sina drömmar uppfyllda. Detta gör ACT ALP lite rörigt. ”Får man göra så?” Ja, du får göra vad du vill om du lyckas och mår bra och lösningen håller för alltid. Du kan äta chokladpraliner om du vill, du får allt. Men med kunskap vet vi att många val inte fungerar för någon, vissa val fungerar för få och andra val fungerar nästan för alla.

Mitt råd är att du håller dig till ramarna i 12 veckor. Gärna äggfritt. Detta läker många kroppar och du har en helt annan kunskap och styrka efter dessa tre månaderna. Sen känner du efter. Vill och behöver du ändra på något som är extremt jobbigt och som inte väger upp fördelarna? Använd där din kunskap och skapa dig din lösning. Kommer den funka? Ingen aning då vi alla är olika. Så din lösning funkar kanske inte på mig och min lösning hade kanske varit katastrof för dig. Det finns inget facit. Bara en massa kunskap och sen blir det verklighetens som får visa vad just du kan och tål.

Men en sak kan jag lova dig, om du samlar ihop allas individuella lösningar och
gör dessa ”tillåtna” i ACT ALP så kommer konceptet snart inte fungera för någon.
Så länge vinsten är större än uppoffringen finns det stor chans att du lyckas.

När uppoffringen känns större än riktningen och känslan så behövs kanske en anpassning. Men blir anpassningen för stor försvinner vinsten helt.Balans och individuella svar och lösningar.

Min kropp tål i stort sätt inga utsvävningar. Den är envis och omöjlig. Och väljer jag undantag så kommer jag aldrig komma fram till min dröm. Jag väljer. Undantag ELLER min dröm. Hur snäll eller envis är din kropp? Där har du svaret på många av dina frågor. Nu är det bara att hitta drömmen som är starkare än uppoffringen. Och den drömmen ska vara en känsla, inte en siffra, om du vill att det ska hålla för alltid.

Anmäl dig till nästa kurs redan idag! Tryck HÄR

Publicerad den

Fantastiskt!

Läser en recension på Bokus gällande ALP KOKBOKEN. Mitt hjärta svämmar över. Precis så här ska det vara <3 Recension av Kerstin Larsson

ALP kokboken : lösningen för dig med den envisa kroppen

”Fantastisk

26 september 2020Jag har styrts av ätstörning och sug efter mat/godis-stimuli ett helt liv. Jag har jojo-bantat ett helt liv med alla tänkbara metoder. Jag har haft ont i kroppen och varit beroende av värktabletter. Problem med magen har gjort att jag överdoserat inolaxol för att fungera. Klimateriebesvär som torra slemhinnor, urinvägsinfektioner har gjort att jag ätit hormontabletter alldeles för länge.

Nu: Äter enbart värktabletter till natten, håller på att trappa ut hormontabletter, slutat helt med inolaxol och magen sköter sig perfekt, vikten går sakta men stadigt ner. För första gången i mitt liv hoppar jag inte upp och ner på vågen för att mäta framgången mot målet utan känner efter varje morgon hur jag mår i kropp och själ. Då vet jag att det är rätt riktlinjer jag följer. TACK”

Jag som tackar. Här hittar ni boken.

Publicerad den

Utan ACT ALP hade jag suttit i rullstol

Hej ❤️
Jag delar gärna med mig

Jag kan säga på rak arm att utan denna livsstil hade jag suttit i rullstol. Har kämpat med vikten i många år. Provat det mesta, men ner och sen upp igen. Började med lchf 2012 och gick ner i vikt. Sen kom julen och jag skulle ju unna mig lite gott, då gick jag upp igen och började om på måndag. 

28/8 2016 sa jag till min make nu orkar jag inte börja om igen. Sen den dagen har jag inte ätit socker eller sötningsmedel. Då trodde jag att nu går jag ner i vikt men icke. När Anna började med ACT ALP tänkte jag, vad har jag att förlora.

Började en söndag och jag gick ner i vikt, på ett år 32 kg.
Detta är min före och efterbild 

Hälsningar Susanne

Publicerad den

Jag fick livet tillbaka

Hej, 

Jag har gått ned 41 kilo och väger lika nu som för drygt ett år sedan. Jag hade kämpat med vikten mer än halva mitt liv och verkligen provat allt! Soppor, pulver, kaloriräkning…. lchf var det som fungerade bäst. Gick ned 20-25 kilo för att sedan oförklarligt gå upp allt och lite till utan att ändra på något! Annas ACT ALP som jag började februari 2019 var mitt sista hopp och så glad jag är att jag tog chansen och stannade kvar trots att det var så motigt i början pga yttre omständigheter att jag var nära att hoppa av. Jag fick livet tillbaka, är pånyttfödd till den jag alltid känt att jag är innerst inne.

ACT ALP

Min erfarenhet är att det har gett mig ett inre lugn som jag inte haft på länge. Ständig oro för allt, ångestproblematik och tvångssyndrom som jag brottats har lyst med sin frånvaro. Att veta att kroppen får det den behöver utan att behöva räkna och mäta ger trygghet i ätandet. Tiden mellan måltiderna ägnas nu åt sånt jag uppskattar och tycker är roligt vilket får mig att må ännu bättre. Jag har även lyckats ändra min självbild från att vara min värsta kritiker till att vara min egen bästa vän som ger mig snällt självprat och pepp varje dag. På  kvällen lägger jag mig nöjd, somnar gott, sover hela natten och vaknar utvilad! Som bonus har jag gått ned 41 kilo. Det här är det bästa jag gjort för mig själv (näst efter mina underbara barn såklart)!

Agneta

Publicerad den

Röster om ACT ALP-kursen (5)

ACT ALP kurs

” Rekommenderar denna kursen varmt! Det har hjälpt mig på så många olika vis, har hypotyreos vilket jag är helt symtomfri från tack vare ACT ALP.

Även mina graviditetskilon, som jag inte kunnat bli av med pga sköldkörteln, är snart alla borta. Men framförallt så mår jag så mycket bättre psykiskt !!! Jag lider både av sockerberoende och tröstäter. Första dagarna med ACT ALP var tuffa men efter en vecka så blev min hjärna trygg och jag hade inget mer behov av varken socker eller att äta efter känslorna. Nu kan jag ta tag i dem istället! Tusen tack Anna, än en gång har du bidrag med så mycket större kvalitet i mitt liv!”

” Underbart med kunskap ! Jag behövde inte gå ner i vikt men ville lära mig om hur allt hänger ihop. Det är lättare att göra bra val i livet när man förstår. Så kul med kurs när man får vara en del i gänget och se och höra om andras resor också. Jag har ett stagnerat lymfsystem , lever med stress och har ingen mättnadskänsla fast ingen övervikt. Mycket som kan bli bättre! Jag har i alla fall fått kunskap om vad som händer i kroppen. Mycket bra!!”

”Startade igång i augusti 2019 för att jag var nyfiken på metoden och om jag kunde få bukt med mina ödemben.

Har ätit och älskat LCHF i tio år och mått galet bra av det, men ödemet kom och kilona sakta med det.

Det tog 8 veckor innan det blev resultat på benen och nu 12v+ senare är ödem borta, inga kläder passar i min enorma garderob, 15kg borta som folk undrade var de satt, väl dolda i smickrande kläder. Aldrig förr har jag behövt small i byxor.

Pepp i grupp och med en metod som
snart sitter samt tänk på det viktiga – mellanrummen mellan måltiderna har man i ryggen när man bygger sin nya riktning och livsstil. Jag har länge velat äta det som får mig att må bra, nu blev kroppen lättare på köpet. Finns inget att fundera på. 595:- för en annorlunda riktning är ju i princip ingenting.”

” Tack Anna! Detta är verkligen sättet att leva för oss med ”den envisa kroppen”. Min reflux är som bortblåst, jag sover som en prinsessa och vaknar utvilad, min hjärndimma är borta, min mättnads- och hungerkänsla funkar helt plötsligt, sötsuget är minimalt, jag minskar i omfång och värk i kroppen är nästan helt borta. Har levt enligt ACT ALP i 6 månader och ser och känner förändringar jag inte trodde var möjliga på så kort tid.
Rekommenderar alla att ge denna kunskap i en varm gåva till sig själv!”

” Jag är väldigt glad att jag hoppade på ACT ALP. Magen är lugnare, ingen hunger och inget sug och jag har dessutom blivit något piggare. Dessutom har jag gått ner nästan 10 kg, är numera normalviktig igen.

Mycket bra information i materialet som förklarar på ett bra sätt hur saker hänger ihop i kroppen.”

Publicerad den

Röster om ACT ALP-kursen (4)

” Denna nya livsstil är helt underbar. Jag har jojo bantat hela mitt liv. Gått några kilon och sedan ännu mer upp. Sedan 23/8 har jag gått ner 20 kg. Har fått mer energi. Nu börjar sömnen till och med bli bättre. Framförallt att stanna upp en stund och vara snäll mot mig själv.

Upplägget på kursen var bra med nya filer varje vecka. Tack Anna.”

Fantastisk kurs som dock kräver att man tänker själv! 
Jag måste säga att jag har blivit ännu mer medveten om kroppen och dess behov. Jag äter ännu nyttigare än tidigare (har ätit LCHF i 10 år), har dragit ner drastiskt på mjölkprodukter och alkohol (vin) och jag har inga planer att ändra på det i framtiden. Man mår fantastiskt bra helt enkelt även om jag inte mådde dåligt innan. Mitt mål var att bli av med några kilon som inte ville ge med sig och det tillsammans med att jag reflekterar mer över mig och min hälsa har varit helt perfekt.

Tack Anna!”

” Jag har dragit mig för att börja, peppade syrran min så hon kom igång, tänkte att jag ska börja fast senare.. När jag väl startat så är det som kroppen är så tacksam så det blir inte svårt. Fantastisk kunskap, Fantastisk kurs, fantastiskt resultat. Jag sover bättre, fått bättre värden i järn och b-vitamin, vilket inte lyckats tidigare på något sätt!

Jag känner mig glad, nöjd, hälsosam och tacksam!”

” ACT ALP är fantastiskt! Vikten ner drygt 18 kg sen jag startade, mindre värk, gladare, kan röra mig lättare, mina gamla kläder passar igen och vissa har t.o.m blivit för stora, jag njuter av att äta mig mätt varje måltid, äter frukost, lunch och middag och har fått tillbaka mättnadskänslorna igen!

Har satt en riktning och håller den, sötsuget är borta! 

Denna kurs har varit helt avgörande för hur jag mår i dag. Fylld av energi, mindre värk och stelhet och -15 kg sen i aug! Tidigare värk och stelhet i kroppen pga RA.

Har även hypotyreos och har kunnat minska Levaxinet rejält.
TACK Anna för att du delar med dig av din kunskap.”

Publicerad den

Röster om ACT ALP-kursen (3)

ACT ALP kurs

” Kan varmt rekommendera denna kurs.

Jag har provat nästan alla viktminskningsprogram men har inte lyckats. Äntligen har jag hittat rätt, gått ner över 30 kg och slipper kämpa. Äter det jag ska och är mätt och nöjd. Kan bara tacka Anna för att jag har fått tillbaka mitt liv”

” Nådde mitt mål -17 kg på tolv veckor. Det som innan varit omöjligt blev plötsligt lätt. Jag har känt mig gladare, starkare och mer energifylld än någonsin tidigare. I balans. Klimakteriebesvären är borta och jag är som ny.

Tack Anna, för att jag fick möjligheten.”

” Detta var en väldigt liten investering för stor lycka. Jag är egentligen inte någon ”Facebook-person” och var lite skeptisk till att gå med i en Facebook-grupp… Jag gick ändå med – främst för att se om min migrän kan bli lite bättre men att tappa några kilon skulle oxå vara en extra bonus. Det tog några veckor (kanske 8-10) innan jag började märka skillnad. (Jag har inte så svår migrän, men den är alldeles för ofta ”på besök”…  Idag har jag hållit på med ACT ALP i 14 veckor och migränen har blivit såå mycket bättre. Jag mår helt enkelt väldigt bra överlag.

Och den där extra bonusen? Jorå – sen starten har jag tappat över 12 kilo. Till och med mina ”smalebyxor” sitter löst nu. Jag skall egentligen inte gå ned så mycket mer nu – men har verkligen börjat att älska det här sättet att äta. Det är himmelens gott och man är alltid mätt och nöjd. Jag har nu börjat med mina ”tillägg” i kosten (allt enligt planen) och tänker att detta är en lätt livsstil att vara i ”forever”.”

” ACT ALP är verkligen en toppen kurs som jag är oerhört tacksam att jag fick möjlighet att göra.
Jag mår så mycket bättre, min IBS, hypotyreos, trötthet och min värk av reumatismen är såå mycket bättre.
Under de 12 veckor som kursen pågick har jag gått ner 14 kg och fått så mycket mer kraft och energi.
Varje vecka fick vi nya tips/fakta/information av Anna, dessa är det noga att man läser och tar till sig om man ska lyckas.
Så glad och tacksam, tack Anna.”

Publicerad den

Röster om ACT ALP-kursen (2)

ACT ALP kurs

” Jag är så glad och tacksam att jag valde att prova ACT ALP!!Äntligen har jag hittat rätt. Kroppen är nöjd och suget är som bortblåst.

Jag slipper kämpa i motvind varje dag utan kan utnyttja den extra energin roligare saker.
Extra bonus, minus 16 kg på 14 veckor.
Tack Anna”

”Helt fantastiskt!! 
Jag har fått tillbaka mitt liv. 15 kg lättare sedan augusti och dessutom en hjärna som är kvick och fokuserad. Kroppen och knoppen fungerar igen. Inflammationer i mage, knä och höft ett minne blått. En ny garderob införskaffad då jag är nere i en vikt jag inte kunde fantiserat om. Nästan tillbaka i en kropp som jag hade som 20- åring och då är det 35 år sedan. 
Dessutom har det inte varit svårt!
Tusen tusen tack!” 

” Jag är supernöjd med ACT ALP.
Jag har provat olika dieter utan framgång. Jag gick ner -12 kg, och kunde ha gått ner mer om jag velat.
Jag är piggare, min IBS mage är som bortblåst. Hjärndimman som jag har pga Hashimotos håller på att ge med sig. Jag sover bättre. För mig har ACT ALP varit rena trolleriet.
Stort och innerligt tack till Anna för ACT ALP.”

” Denna kurs rekommenderas verkligen! Jag mår så mycket bättre än vad jag gjort under lång tid. Jag är full av energi och orkar så mycket mer Jag har fått ett helt annat positivt synsätt.

Jag har blivit självsnäll!

Jag känner mig lugn och trygg både i kroppen och sinnet. Som bonus har jag gått ned 30 kilo. Jag är helt enkelt pånyttfödd!”