Publicerad den

Röster om ACT ALP-kursen (3)

ACT ALP kurs

” Kan varmt rekommendera denna kurs.

Jag har provat nästan alla viktminskningsprogram men har inte lyckats. Äntligen har jag hittat rätt, gått ner över 30 kg och slipper kämpa. Äter det jag ska och är mätt och nöjd. Kan bara tacka Anna för att jag har fått tillbaka mitt liv”

” Nådde mitt mål -17 kg på tolv veckor. Det som innan varit omöjligt blev plötsligt lätt. Jag har känt mig gladare, starkare och mer energifylld än någonsin tidigare. I balans. Klimakteriebesvären är borta och jag är som ny.

Tack Anna, för att jag fick möjligheten.”

” Detta var en väldigt liten investering för stor lycka. Jag är egentligen inte någon ”Facebook-person” och var lite skeptisk till att gå med i en Facebook-grupp… Jag gick ändå med – främst för att se om min migrän kan bli lite bättre men att tappa några kilon skulle oxå vara en extra bonus. Det tog några veckor (kanske 8-10) innan jag började märka skillnad. (Jag har inte så svår migrän, men den är alldeles för ofta ”på besök”…  Idag har jag hållit på med ACT ALP i 14 veckor och migränen har blivit såå mycket bättre. Jag mår helt enkelt väldigt bra överlag.

Och den där extra bonusen? Jorå – sen starten har jag tappat över 12 kilo. Till och med mina ”smalebyxor” sitter löst nu. Jag skall egentligen inte gå ned så mycket mer nu – men har verkligen börjat att älska det här sättet att äta. Det är himmelens gott och man är alltid mätt och nöjd. Jag har nu börjat med mina ”tillägg” i kosten (allt enligt planen) och tänker att detta är en lätt livsstil att vara i ”forever”.”

” ACT ALP är verkligen en toppen kurs som jag är oerhört tacksam att jag fick möjlighet att göra.
Jag mår så mycket bättre, min IBS, hypotyreos, trötthet och min värk av reumatismen är såå mycket bättre.
Under de 12 veckor som kursen pågick har jag gått ner 14 kg och fått så mycket mer kraft och energi.
Varje vecka fick vi nya tips/fakta/information av Anna, dessa är det noga att man läser och tar till sig om man ska lyckas.
Så glad och tacksam, tack Anna.”