Publicerad den

Röster om ACT ALP-kursen (4)

” Denna nya livsstil är helt underbar. Jag har jojo bantat hela mitt liv. Gått några kilon och sedan ännu mer upp. Sedan 23/8 har jag gått ner 20 kg. Har fått mer energi. Nu börjar sömnen till och med bli bättre. Framförallt att stanna upp en stund och vara snäll mot mig själv.

Upplägget på kursen var bra med nya filer varje vecka. Tack Anna.”

Fantastisk kurs som dock kräver att man tänker själv! 
Jag måste säga att jag har blivit ännu mer medveten om kroppen och dess behov. Jag äter ännu nyttigare än tidigare (har ätit LCHF i 10 år), har dragit ner drastiskt på mjölkprodukter och alkohol (vin) och jag har inga planer att ändra på det i framtiden. Man mår fantastiskt bra helt enkelt även om jag inte mådde dåligt innan. Mitt mål var att bli av med några kilon som inte ville ge med sig och det tillsammans med att jag reflekterar mer över mig och min hälsa har varit helt perfekt.

Tack Anna!”

” Jag har dragit mig för att börja, peppade syrran min så hon kom igång, tänkte att jag ska börja fast senare.. När jag väl startat så är det som kroppen är så tacksam så det blir inte svårt. Fantastisk kunskap, Fantastisk kurs, fantastiskt resultat. Jag sover bättre, fått bättre värden i järn och b-vitamin, vilket inte lyckats tidigare på något sätt!

Jag känner mig glad, nöjd, hälsosam och tacksam!”

” ACT ALP är fantastiskt! Vikten ner drygt 18 kg sen jag startade, mindre värk, gladare, kan röra mig lättare, mina gamla kläder passar igen och vissa har t.o.m blivit för stora, jag njuter av att äta mig mätt varje måltid, äter frukost, lunch och middag och har fått tillbaka mättnadskänslorna igen!

Har satt en riktning och håller den, sötsuget är borta! 

Denna kurs har varit helt avgörande för hur jag mår i dag. Fylld av energi, mindre värk och stelhet och -15 kg sen i aug! Tidigare värk och stelhet i kroppen pga RA.

Har även hypotyreos och har kunnat minska Levaxinet rejält.
TACK Anna för att du delar med dig av din kunskap.”