Publicerad den

Röster om ACT ALP-kursen (5)

ACT ALP kurs

” Rekommenderar denna kursen varmt! Det har hjälpt mig på så många olika vis, har hypotyreos vilket jag är helt symtomfri från tack vare ACT ALP.

Även mina graviditetskilon, som jag inte kunnat bli av med pga sköldkörteln, är snart alla borta. Men framförallt så mår jag så mycket bättre psykiskt !!! Jag lider både av sockerberoende och tröstäter. Första dagarna med ACT ALP var tuffa men efter en vecka så blev min hjärna trygg och jag hade inget mer behov av varken socker eller att äta efter känslorna. Nu kan jag ta tag i dem istället! Tusen tack Anna, än en gång har du bidrag med så mycket större kvalitet i mitt liv!”

” Underbart med kunskap ! Jag behövde inte gå ner i vikt men ville lära mig om hur allt hänger ihop. Det är lättare att göra bra val i livet när man förstår. Så kul med kurs när man får vara en del i gänget och se och höra om andras resor också. Jag har ett stagnerat lymfsystem , lever med stress och har ingen mättnadskänsla fast ingen övervikt. Mycket som kan bli bättre! Jag har i alla fall fått kunskap om vad som händer i kroppen. Mycket bra!!”

”Startade igång i augusti 2019 för att jag var nyfiken på metoden och om jag kunde få bukt med mina ödemben.

Har ätit och älskat LCHF i tio år och mått galet bra av det, men ödemet kom och kilona sakta med det.

Det tog 8 veckor innan det blev resultat på benen och nu 12v+ senare är ödem borta, inga kläder passar i min enorma garderob, 15kg borta som folk undrade var de satt, väl dolda i smickrande kläder. Aldrig förr har jag behövt small i byxor.

Pepp i grupp och med en metod som
snart sitter samt tänk på det viktiga – mellanrummen mellan måltiderna har man i ryggen när man bygger sin nya riktning och livsstil. Jag har länge velat äta det som får mig att må bra, nu blev kroppen lättare på köpet. Finns inget att fundera på. 595:- för en annorlunda riktning är ju i princip ingenting.”

” Tack Anna! Detta är verkligen sättet att leva för oss med ”den envisa kroppen”. Min reflux är som bortblåst, jag sover som en prinsessa och vaknar utvilad, min hjärndimma är borta, min mättnads- och hungerkänsla funkar helt plötsligt, sötsuget är minimalt, jag minskar i omfång och värk i kroppen är nästan helt borta. Har levt enligt ACT ALP i 6 månader och ser och känner förändringar jag inte trodde var möjliga på så kort tid.
Rekommenderar alla att ge denna kunskap i en varm gåva till sig själv!”

” Jag är väldigt glad att jag hoppade på ACT ALP. Magen är lugnare, ingen hunger och inget sug och jag har dessutom blivit något piggare. Dessutom har jag gått ner nästan 10 kg, är numera normalviktig igen.

Mycket bra information i materialet som förklarar på ett bra sätt hur saker hänger ihop i kroppen.”