Publicerad den

Jag fick livet tillbaka

Hej, 

Jag har gått ned 41 kilo och väger lika nu som för drygt ett år sedan. Jag hade kämpat med vikten mer än halva mitt liv och verkligen provat allt! Soppor, pulver, kaloriräkning…. lchf var det som fungerade bäst. Gick ned 20-25 kilo för att sedan oförklarligt gå upp allt och lite till utan att ändra på något! Annas ACT ALP som jag började februari 2019 var mitt sista hopp och så glad jag är att jag tog chansen och stannade kvar trots att det var så motigt i början pga yttre omständigheter att jag var nära att hoppa av. Jag fick livet tillbaka, är pånyttfödd till den jag alltid känt att jag är innerst inne.

ACT ALP

Min erfarenhet är att det har gett mig ett inre lugn som jag inte haft på länge. Ständig oro för allt, ångestproblematik och tvångssyndrom som jag brottats har lyst med sin frånvaro. Att veta att kroppen får det den behöver utan att behöva räkna och mäta ger trygghet i ätandet. Tiden mellan måltiderna ägnas nu åt sånt jag uppskattar och tycker är roligt vilket får mig att må ännu bättre. Jag har även lyckats ändra min självbild från att vara min värsta kritiker till att vara min egen bästa vän som ger mig snällt självprat och pepp varje dag. På  kvällen lägger jag mig nöjd, somnar gott, sover hela natten och vaknar utvilad! Som bonus har jag gått ned 41 kilo. Det här är det bästa jag gjort för mig själv (näst efter mina underbara barn såklart)!

Agneta