Publicerad den

Kroppen funkar som den ska igen!

Kroppen funkar igen

Leendet fanns även innan i mitt liv, men nu känns det som jag äntligen ler med hela mig igen, så kändes det verkligen inte innan. Nu funkar kroppen som den ska igen, pigg och beredd på både äventyr och hårt fysiskt arbete, och utan värk. Fokus på livet, inte på mat och på ”hur trött jag är, hur ska jag orka?” som det var tidigare. Nyckeln för mig var andning och Lises lymfatiska yoga som finns i boken Lymfan, levern & Livet! Plus ALP Kokboken och en ACT ALP-Kurs.

Jag har också fått den värdefulla insikten, efter ett halvårs ”smekmånad” med ACT ALP, att nu är det dags att lägga tid på Riktningen! Nu förstår jag varför Anna har ”tjatat” så på oss om den.

Det är så lätt att glömma hur jag faktiskt mådde förut och då är det lätt att det blir en dikeskörning. Tur att jag skrev ner mina tankar och sparade dem när jag gjort ”mina tolv veckor ”. Det är väldigt motiverande att fortsätta på den utstakade vägen när jag läser mina ord om hur jag mådde innan jag började och allt som förändrats på bara tre månader! Ett tips! Skriv ner och spara så du kan ta fram och läsa när du behöver.

Petra Enarsson