Publicerad den

Röster om ACT ALP-kursen (1)

Denna kursen har gjort att jag har fått tillbaka mitt liv!
Jag är återuppstånden från värkträsket och klimakteriedimman!! TACK!!

” När jag först såg kostplanen så tänkte jag WHAT? Har Anna fått hjärnblödning? Ska jag äta DET HÄR???
Men mitt förtroende för Anna är stort och orubbligt varför jag gjorde som det stod. Jag provade mig fram till det som passade mig bra. Såklart inom ACT ALP ramarna.
Till min stora förvåning började kilona RASA av mig. Folk känner knappt igen mig och min nya mindre kroppshydda.

Därtill kom min styrka tillbaka, min hjärna klarnade och den fick ökad kapacitet.

Jag kan inte se någon gräns för de hälsovinster som ACT ALP ger. Då räknar jag in alla de som gick kursen tillsammans med mig. Hela gruppen svämmade över av förvånade inlägg som beskrev hur krämpor och smärta försvann i samma takt som kilona rasade av dem.

Du kommer INTE ångra denna kurs. Det finns INGET du kan köpa för 595:- som toppar detta.

Mår så bra med detta sätt att äta och går ner i vikt utan att vara hungrig. Så enkelt och lätt att följa att det efter några veckor går av sig själv och kräver otroligt lite planering och matlagning. ACT ALP är toppen!”

” ACT ALP har förändrat mitt liv! Har i 4 år lidit av både yrselsjukdomen Menieres samt lipödem och därtill en smygande viktuppgång. Trots ihärdig (för intensiv har jag förstått nu) träning och enligt mig själv nyttig kost har jag ej lyckats gå ner i vikt utan det har bara gått åt fel håll- tills jag hittade Anna o ACT ALP.

Mitt lymfsystem har varit fullständigt stagnerat men med kosten o lymfyogan har flödet kommit igång, har rasat ca 12 kg på 3 månader, och mitt ständiga illamående o mina yrselattacker är borta. Värken i benen av lipödemet har minskat rejält och så också omfånget. Jag är såå glad, pigg och jämn i humöret! Inte förrän nu förstår jag hur obalanserad min kropp varit de senaste åren på grund av stress, fel träning och för mycket gluten, och hur uselt jag mått.

Rekommenderar kursen starkt!!