Publicerad den

Otrolig effekt på mitt lymfsystem

Lymfsystemet funkar igen

Jag har fått mitt ansikte tillbaka. Men det bästa är nog ändå att ha blivit kvitt dimhjärnan, den otroliga tröttheten och värken. Har kämpat i många år med en utmattning och en kropp som inte ville fungera. Har själv känt att något är fel men i sjukvården så får man bara höra, ät mindre och rör dig mer, men desto mer jag levde så, så blev jag bara sämre!

Tack o lov har jag följt Anna i många år och jag har försökt att lista ut vad som var fel i min kropp. Provade lymfmassage och det var ingen angenäm upplevelse de första gångerna, då jag hade så fruktansvärt ont i kroppen så fast hon var så försiktig så gjorde det ont. Men jag märkte att det blev bättre och bättre så jag gav inte upp.

Men den stora förvandlingen på lymfsystemet blev när jag började med ACT ALP 2019. Min lymfmassör började med min arm som vanligt och sen så undrade hon ”Vad har du gjort!!?” En helt otrolig effekt på mitt lymfsystem på bara några veckor och nu fungerar det riktigt bra. Går numera bara för att knuffa på systemet ca var 5:e vecka.

Tappat 26 kg och har fått min energi tillbaka.  Nu är det dags för nästa steg. Jag har anmält mig till en utbildning hos Anna Hallen Utbildningar för att lära mig ännu mer.

Ingela Magnusson